dijous, 29 d’octubre del 2009

Festa super 3

El passat diumenge, 18 d'octubre, L'AMPA va organitzar una sortida amb autocar per anar a la Festa del Club Super 3, a l'Estadi Lluís Companys, de Barcelona.

Més d'una trentena de persones, entre pares i nens, es van trobar a les 9 del matí al costat del camp de futbol de Vilobí, i la Silvia Tarrés, que coordinava la sortida, va repartir braçalets per als infants (per posar-hi el nom i el telèfon) i planols dels diferents stands dins i fora de l'estadi.

Un cop allà, el grup es va dividir per tal de moure's amb més facilitat i que tothom pugués anar a veure allò que més li interessava. "Va ser un encert anar-hi en diumenge perquè molta gent de fora de Barcelona hi va anar el dissabte per no trobar-se caravana el diumenge, i això va fer que hi hagués menys gent quan nosaltres hi vam anar", va dir en Jordi Grau, soci de l'AMPA. Tot i així, les cues es van intensificar a mig matí.

La gran varietat d'stands va fer que la gent fós molt selectiva a l'hora de decidir què era el que volia veure. Entre el que més èxit va tenir, hi havia l'exhibició de gossos de concurs, l'stand de les seleccions catalanes, el de l'Excalestric i, per descomptat, la festa a l'escenari amb personatges del Club Super 3.

A les quatre de la tarda, vam quedar de trobar-nos a l'autocar per tornar... això sí, ben carregats de tot tipus de regals (globos, xapes, imans, guardioles de cartró, etc). i, enlloc d'haver de conduir de tornada, vam poder fer-la petar tot comentant la jugada.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada