divendres, 2 de març del 2012

POSSIBLES CANVIS AL MENJADOR


Davant dels problemes que han anat sorgint al llarg del temps amb el servei del menjador de l'escola, i dels quals se n'ha parlat molt sovint a les assemblees de socis, la Junta de l'AMPA i la Comissió de Menjador han dut a terme al llarg del present curs acadèmic tot un seguit de reunions amb empreses que ofereixen el servei de menjador.

Ens hem entrevistat amb quatre empreses diferents, i la darrera ha estat Scolarest, que és qui ens ofereix el servei actualment i a qui vàrem exposar les queixes de les famílies.

A més, i donat que enguany s'acaba el contracte de cinc anys que ens lligava a Scolarest, el President de l'AMPA, en Carles Fité, va ser convidat a la darrera reunió del Consell Escolar (que és qui, en darrera instància, decideix sobre el tema del menjador) per rebre informació de primera mà sobre l'estat de la situació. El President va aportar dades sobre les empreses, i sobre el marc legal pel que fa al tema del menjador, i es va comprometre a convocar, el més aviat possible, una assemblea de socis on es decideixi quina opció és la que prefereixen les famílies. Aquesta reunió estarà oberta no només als socis, sinó també a tots els usuaris del servei, perquè creiem que és important escoltar la veu de tots els afectats.

El Consell Escolar va deixar ben clar que volien saber la opinió de les famílies, i que actuarien d'acord amb aquesta.

El proper dia 10 de març, la FAPAC (la federació d'ampes de Catalunya) organitza una jornada sobre menjadors escolars a Girona i ens va demanar que l'AMPA Josep Madrenys hi participés. Nosaltres hi enviarem dos representants per tal de rebre tota la informació de primera mà.

Per això, convocarem l'assemblea de socis per a la setmana del 12 al 16 de març.

LA VOSTRA ASSISTÈNCIA ÉS MOLT IMPORTANT!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada